Branding Day

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
2 jun. 2022 15:00 - 17:00
Locatie
Saxion Deventer

Branding Day

Op donderdag 2 juni vind de eerste Branding Day van FBS plaats! Wil jij jezelf beter op de kaart zetten? Meer connecties maken en grote stappen zetten naar een succesvolle toekomst? Hierbij kan Disqover, Bello Branding en Eqib jou helpen! Deze middag staat in het teken van ‘Better yourself everyday’.

Door middel van verschillende interactieve workshops kom jij onder andere achter je drijfveren, hoe jij je curriculum vitae het beste opzet en hoe je omgaat met Linkedin. Tijdens dit evenement is er ook een fotograaf aanwezig waarbij je mooie professionele foto's kunt laten maken voor op Linkedin!! 

Everyday Events, een jong, creatief en ambitieus evenementenbureau organiseert dit evenement van begin tot eind!

Ben jij enthousiast geworden en wil jij op zoek naar de beste versie van jezelf? Meld je dan nu aan!

 

Ken je de bedrijven nog niet? Lees dan snel verder!

Disqover zet het Personal Brand centraal in haar dienstverlening. Dit maakt Disqover primair geïnteresseerd in de voorkeur, competenties, ambities en hobby’s van Young Professionals. Na het achterhalen van deze onderwerpen koppelt Disqover beschikbaar talent aan werkomgevingen of functies die passen bij de voorkeur van Young Professionals.

Bello Branding is een laagdrempelige organisatie die klanten helpt om zich op een professionele en informele manier te kunnen positioneren op de arbeidsmarkt. Door het leveren van op maat gemaakte branding en templates presenteert elke doelgroep zich zelfverzekerd als merk op de markt.

Als HR Business partner werkt Eqib samen met werkgevers om hun doelstellingen te realiseren. Vanuit de HR-expertise helpt Eqib bij het erkennen, versterken en ontwikkelen van mens en organisatie.

Hopelijk tot dan!

 

Everyday Events & FBS

Onze partners