eqib-logo-scroll.png

EQIB

EQIB is HR-bedrijf wat bemiddeld in onder andere medisch, technisch en facilitair personeel. Ze koppelen werkgevers aan werkzoekenden en spelen dus een rol als intermediair. Naast de rol als bemiddelaar geeft EQIB trainingen en coaching. Ze verlenen HR-consultancy aan nationale organisaties zoals ziekenhuizen, professionele sportclubs, cateraars en ICT-bedrijven.

FBS en EQIB hebben een samenwerking omdat beide partijen de filosofie delen ‘verbinden versterkt elkaar’. Elk semester komt EQIB een workshop geven aan FBS-leden. Deze workshops gaan over bijvoorbeeld het social media gebruik van studenten, hoe zij hun LinkedIn profiel kunnen verbeteren of hoe ze de juiste werkgevers en stageplekken vinden met behulp van het eigen netwerk.

Het voordeel van deze workshops voor studenten is dat zij gewezen worden op verbeterpunten van hun netwerk op een informele, laagdrempelige manier. Immers, komt EQIB naar FBS toe tijdens de workshops. Bovendien zijn de workshops geheel vrijblijvend voor FBS-leden. De winst voor EQIB is dat zij al snel in aanraking komen met nieuwe talenten én toekomstig werkzoekenden. Op deze manier staat EQIB direct in contact met het toekomstige (facilitaire) werkveld!

Nieuwsgierig geworden naar EQIB? Neem gerust een kijkje op hun website.

Bovendien hebben zij een CV generator. Hiermee kun je eenvoudig een top CV opstellen! Je vindt hem hier.

Onze partners