Beau-CV

Beau_cv

Brand Yourself

Missie:

Beau_cv is een laagdrempelige organisatie die klanten helpt om zich goed en informeel te kunnen positioneren op de arbeidsmarkt. Binnen Beau_cv staat klantgerichtheid en persoonlijk contact hoog in het centraal. Door het leveren van op maat gemaakte branding en templates presenteert elke doelgroep zich zelfverzekerd als merk op de markt.  

Visie:

Beau_cv zal zich de aankomende jaren beter willen positioneren op de markt, om iedere doelgroep de juiste personal branding te geven. Door de blijvende krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk dat je jezelf op de juiste wijze positioneert, onderscheidt en opvalt tussen al die andere sollicitanten. Beau_cv zal zich blijven innoveren en anticipeert zich op de trends en ontwikkelingen die in de markt spelen.

Wie is Beau?

Mijn naam is Beauraye de Vries en ik ben een 23 jarige Facility Management student. Op de allereerste dag van de opleiding werd het mij en iedereen gelijk duidelijk dat ik houd van presentaties en pitchen. Gedurende de opleiding kwam ik erachter dat ik ook een passie ontwikkelde voor grafisch design en ontwerpen. Dit jaar was het zover en ben ik een nieuw avontuur gestart. Ik wil de focus gaan leggen op personal branding en van elke individu een merk maken. Zodat jij jezelf kunt verkopen en onderscheiden op de arbeidsmarkt. Want jij bent toch DE topstudent die een organisatie zoekt? Leden van FBS Brand Yourself en solliciteer zelfverzekerd.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Beau-CV of naar hoe jij van jezelf een echt branding maakt? Kijk voor meer info en handige tips op de instagrampagina! 

Onze partners