Nieuws

Welkom op de nieuwe website van FBS!

FBS is een samenwerking aangegaan met Congressus! Congressus is een bedrijf dat een geweldig backoffice systeem aanbiedt voor organisaties zoals FBS. Met dit nieuwe systeem hebben we nu een interactieve website en een overzichtelijke ledenadministratie! 

Wat is er nieuw aan deze website?

De nieuwe website is overzichtelijk, interactief en makkelijker up-to-date te houden. Op de homepagina kan je bijvoorbeeld in één oogopslag de aankomende activiteiten en de meest recente nieuwsartikelen zien. Verder zijn de besturen en commissie overzichtelijk weergegeven en kan je meer te weten komen over onze partners. Tevens is het vanaf nu mogelijk om een eigen profiel aan te maken! Een eigen FBS profiel aanmaken heeft de volgende voordelen: je kan je makkelijk aanmelden voor nieuwe evenementen, je krijgt toegang tot alle fotoalbums in de toekomst (let op: in de toekomst worden volledige fotoalbums alleen geplaatst op de website, niet meer op facebook!) en met jouw FBS profiel kan je reageren op nieuwsartikelen en zodoende je eigen mening laten horen!

Hoe maak je een eigen FBS profiel aan?

Het is nu mogelijk om je eigen FBS profiel aan te maken op de website! Via de mail zal je uitgenodigd worden om een online profiel aan te maken. Zodra je een eigen account hebt aangemaakt kan je aan de linkerkant de volgende informatie zien; of je in een groep geplaatst bent, voor welke evenementen je staat ingeschreven, gedeelde bestanden en de foto albums. Het is nu ook mogelijk om leden te taggen in foto's. Als jij getagt bent in een foto dan komt deze automatisch bij 'Mijn foto's' te staan. Dan is er nog 'Almanak', hierin kan je informatie en leden opzoeken die ook een FBS profiel hebben. 

Mocht je nog vragen hebben, check dan deze video, hier doorlopen we alle stappen voor het aanmaken van een profiel en leggen we uit hoe het inschrijven bij evenementen werkt!

Dan nog even een super handige tip: Bij de pagina "evenementen" kan je een overzicht van de kalender zien, deze kalender kan je vervolgens uploaden in je eigen agenda door op de onderste link te klikken. Zo mis je nooit een activiteit!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen